U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Containernet voor een veilig transport

Containernetten kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Van den Eijnde Nettenverkoop b.v.. Wij bieden u diverse afdeknetten voor een veilige bevestiging van uw lading. Deze containernetten hebben hun dienst al veelvuldig bewezen in de industrie- en transportsector.

Onze containernetten zijn licht, flexibel, van hoogwaardige kwaliteit en nemen nauwelijks vuil & vocht aan. Onze Bisonyl containerdoeken zijn waterdicht, UV bestendig, kennen een hoge slijtvastheid en zijn afgewerkt met een stevige polyesterband en koperen zeilogen voor een prima bevestiging. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een juiste productkeuze.

Vanuit onze eigen zeilmakerij kunnen wij ook maatwerk containernetten en –doeken aan u leveren. Zo kunt u contact met ons opnemen voor afwijkende maatvoeringen, diverse afwerkingen, materiaaldiktes en kleuren. Voor ons standaard aanbod containernetten kijkt u verder in deze webshop.

Corporate image

Indien het gevaar zich voordoet dat u uw lading zou kunnen verliezen, is het in Nederland wettelijk verplicht om deze lading met een containernet af te dekken. Naast deze wettelijke bepaling werkt u met een dergelijk containernet natuurlijk ook mee aan de algehele veiligheid in het verkeer. Dit vertaald zich weer in een positief imago voor uw bedrijf.

U kunt bij Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. terecht voor zowel één, enkele als grotere hoeveelheden containernetten. Maak uw aanvraag kenbaar aan onze medewerkers en zij zullen zorgdragen voor een professionele afhandeling.

3w Media